Rijnstad in de wijk
Rijnstad homepage
martijn-baudoin-OaYxExXEgkw-unsplash

Cliëntenraad

Wat vind je goed gaan? Wat kan beter? Wij willen iedereen de kans geven om mee te denken hoe we Rijnstad blijven verbeteren. Daar hebben wij de Cliëntenraad voor.

De Cliëntenraad brengt allerlei onderwerpen onder de aandacht bij Rijnstad en volgt kritisch hoe Rijnstad de dienstverlening uitvoert. Hierdoor kunnen wij ons werk nog beter doen.

De leden van de CR komen samen om te vergaderen en hebben een paar keer per jaar overleg met de directeur. De leden bezoeken regelmatig de Rijnstad-locaties en organiseren informatiebijeenkomsten voor cliënten en/of vrijwilligers. Onze CR bestaat uit Mark Goldman (voorzitter), Harrie Versteegen en Ton Dicker.

Leden gezocht!

Ben je betrokken bij welzijnswerk in Arnhem? Verplaats jij je gemakkelijk in de situatie van een ander? Ben je niet bang om een standpunt in te nemen? Meld je dan aan voor de cliëntenraad!

Wat gaat goed bij Rijnstad? Wat kan beter?
Wij brengen samen onderwerpen onder de aandacht bij Rijnstad en wij volgen met een scherp oog hoe Rijnstad de dienstverlening uitvoert. Wat gaat goed en wat kan er beter? We kijken naar de gemeenschappelijke belangen van zowel deelnemers, cliënten en de vrijwilligers van Rijnstad.

Over je werkzaamheden bij de cliëntenraad
De cliëntenraad kost ongeveer 1 dagdeel per week.
Die tijd besteed je aan:
–             een maandelijkse vergadering
–             voorbereiding voor vergaderingen
–             op werkbezoek bij activiteiten en bijeenkomsten van Rijnstad
–             in gesprek gaan met deelnemers, cliënten en vrijwilligers
Je ontvangt een maandelijkse vrijwilligersvergoeding.

Heb je interesse?
Neem dan contact op met Mark Goldman, voorzitter van de cliëntenraad. Dit kan per email: clientenraad@rijnstad.nl of telefonisch via 06 – 11 51 13 44.

Waarom aansluiten bij de Cliëntenraad ? 

Praat mee, adviseer over betere uitvoering van het welzijnswerk en grijp de kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Je ontmoet andere cliënten, vrijwilligers en professionals bij de Cliëntenraad en helpt Rijnstad inwoners van Arnhem nog beter te ondersteunen.

Neem contact op met de Cliëntenraad

Heb je een tip of opmerking? Of wil je een vraag aan de Cliëntenraad stellen?
Of wil je graag onderdeel worden van de Cliëntenraad? Neem contact met ons op.