Afspraken maken over omgang bij scheiding voor inwoners van Lingewaard

Ga je scheiden en lukt het niet om samen met je ex-partner goede afspraken te maken over de omgang met jullie kind(eren)? Rijnstad biedt een erkende bemiddelaar (mediator) aan die helpt goede afspraken te maken. Onze mediator is MfN-geregistreerd. 

Rijnstad biedt omgangsbemiddeling aan ouders van kinderen van 0 tot 18 jaar die van plan zijn uit elkaar te gaan, gescheiden zijn of niet meer samenleven en die door een moeizame communicatie, problemen hebben om tot een omgangsregeling te komen. De mediator bekijkt samen met jou en je ex-partner wat de beste afspraken zijn voor jullie gezinssituatie. Wij bieden onze omgangsbemiddeling gratis aan voor ouders met een lager inkomen.

Omgangsbemiddeling geeft jou als ouder hulp bij het verbeteren van de communicatie met je ex-partner.
Samen met een onafhankelijke en onpartijdige mediator worden bemiddelingsgesprekken gevoerd.
• Deze gesprekken zijn vrijwillig en vertrouwelijk
• Jij en de andere ouder bepalen welke oplossing het beste past.  De mediator helpt jullie beter met elkaar te communiceren en tot afspraken te laten komen. Deze kunnen worden vastgelegd in een ouderschapsplan.

Onze mediator is MfN-geregistreerd

Waarom een MfN-registratie ?

MfN-registermediators krijgen hun kwaliteitslabel niet zomaar. Zij hebben hun kwaliteiten en ervaring als mediator aangetoond met verschillende toetsen, voordat ze ingeschreven worden in hét Nederlandse kwaliteitsregister van mediators.

Gratis omgangsbemiddeling

Wij bieden onze omgangsbemiddeling aan voor ouders met een lager inkomen. De voorwaarden zijn:

  • Minstens één van de ouders woont in Lingewaard
  • Minstens één van de ouders heeft een inkomen dat maximaal 130% van de bijstandsnorm is.

Wil je weten of jullie voor de omgangsbemiddeling in aanmerking komen? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, we denken graag met je mee. De contactgegevens staan onderaan de pagina.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor onze omgangsbemiddeling of de mogelijkheden met ons bespreken? Je kan contact opnemen met onze mediator Diana Ruiz, 06-21131591 of d.ruiz@rijnstad.nl. Of via het algemene nummer of e-mailadres hieronder.