Willemeen

Hou je van muziek, barbecueën, zombies, kamperen, kajakken, kunst- en filmtentoonstellingen, schilderen of vechtsport? Vind je jezelf stressbestendig, een gangmaker, leidinggevende, creatieveling, harde werker of social mediatalent? Dan heeft Willemeen misschien wel dé vrijwilligersplek voor jou!

Willemeen in het kort

Willemeen is een stedelijk jongerencentrum en subcultureel podium in Arnhem. Meer dan honderd vrijwilligers zijn betrokken bij het organiseren van activiteiten op het gebied van jeugdcultuur zoals muziek, zeefdruk en multimedia. Met onze activiteiten richten we ons op jongeren van 16 tot 26 jaar.

  • Willemeen beschikt over een grote zaal met een capaciteit voor 275 bezoekers en een café waar plek is voor 100 bezoekers.
  • Onze jongerenwerkers staan klaar voor jongeren die de uitdaging zoeken een concert te organiseren, posters te ontwerpen en te drukken, te koken voor bands en leeftijdsgenoten of een keer achter de bar, garderobe of kassa te staan.

Activiteiten 
De vrijwilligers van Willemeen organiseren niet alleen concerten maar ook filmavonden, kledingruilbeurzen, workshops, politieke debatten en grote en kleine dance-events.

Aanmelden
Ben je tussen de 16 en 25 jaar oud en lijkt je het leuk en leerzaam om activiteiten met leeftijdsgenoten te organiseren? Ga dan zo snel mogelijk naar onze website en meld je aan onder het kopje vrijwilliger!

Check willemeen.nl

Rijnstad locatie Willemeen Centrum

Jongerencentrum Willemeen

Centrum
Willemsplein 1
6811 KA Arnhem

Iets voor jou?