GGA in 2021

Goed Geregeld Arnhem is vanaf 7 oktober 2021 met vijf locaties in Presikhaaf, Klarendal, Malburgen, De Laar en Geitenkamp én ggarnhem.nl officieel geopend. Voor alle Arnhemmers en professionals met vragen over geld- en regelzaken.

Dichtbij: op vijf locaties en via ggarnhem.nl
Bij Goed Geregeld kun je als inwoner van Arnhem terecht tijdens de inloopspreekuren op locatie Presikhaaf, Klarendal, Malburgen, De Laar en Geitenkamp. Ook kun je jouw vraag stellen via de mail of tijdens het telefonisch spreekuur. Als je bij Goed Geregeld niet aan het juiste adres bent, verwijzen we je door naar een andere deskundige hulpverlener in Arnhem. Via de website ggarnhem.nl vind je antwoorden op vragen, tijden van de inloopspreekuren en informatie over contact met een medewerker via telefoon of mail.

Platform voor professionals

Naast de ambitie om dé laagdrempelige voordeur bij financiële problematiek te zijn, is Goed Geregeld voor professionals het Arnhemse platform voor schuldpreventie en sociaaljuridische zaken. Voor partners in de stad is er een toolbox op de professionalspagina, die hen ondersteunt bij het signaleren, informeren en doorverwijzen van Arnhemmers met geldzorgen.

 Schulden en andere problemen voorkomen
Goed Geregeld Arnhem helpt inwoners en professionals uit Arnhem met vragen over geld, wetten en regels. We geven advies over rondkomen met een laag inkomen, het invullen van formulieren, het aanvragen van toeslagen en onze medewerkers bieden ondersteuning bij ingewikkelde belastingzaken. “Met de komst van één loket – op locaties in de buurt en online – kunnen we mensen in een vroegtijdig stadium helpen om weer grip te krijgen op hun financiën en rechten. En kunnen we schulden en daarmee samenhangende problemen voorkomen”, geeft directeur-bestuurder Joke Wisseborn van Rijnstad aan.

In 2022 komen er nog drie spreekuurlocaties bij. Ook werken we verder aan Goed Geregeld Arnhem als hét loket voor alle financiële en sociaaljuridische diensten.