Een goede start voor uw kind

Een goede start voor uw kind Een goede start, dat is wat alle ouders willen voor hun kind. Een kindcentrum is een goede plek om te spelen en te leren, voor uw peuter van 2 tot 4 jaar. Ter voorbereiding op een kindcentrum kan uw kind naar de Speelmorgen. Leuk voor uw kind maar ook voor u als ouder. U ontmoet andere ouders en leert over verzorging en opvoeding.

Voorbereiding op een kinderdagverblijf of peuterspeelzaal

Om uw baby en peuter te laten wennen aan het spelen in een groep en een vast ritme, bieden wij ouders van baby's en dreumesen tot 2 jaar De Speelmorgen. Dit programma biedt ook de mogelijkheid andere ouders te ontmoeten en meer te weten te komen over verzorging en opvoeding.

Ouderprogramma's
Heeft u als ouder behoefte aan een steuntje in de rug bij het opvoeden van uw peuter? Wij bieden diverse ouderprogramma's aan, zoals Spel aan Huis, Home-Start en Logo 3000. Klik hier voor informatie.

Samenwerking Spruitgaaf                                                                                                                                        In Schuytgraaf werkt Rijnstad samen met Spruitgaaf. Een netwerkorganisatie waar je terecht kunt voor kennis, advies én contact met andere ouders. Ze zijn er voor vaders en moeders, opvoeders en oppas oma’s van kinderen van 0 tot 4 jaar. Er worden diverse themabijeenkomsten, koffiemomenten en andere activiteiten georganiseerd.