Wijkcentrum De Nieuwe Hommel

Sint Marten

De Nieuwe Hommel

Vanaf 1 september 2014 is de Nieuwe Hommel in gebruik. Hier wordt gewerkt aan een nieuwe toekomst. Een toekomst waarin buurtbewoners, buurtondernemers en diverse dienstverleners samen wonen en werken in één en hetzelfde gebouw. Een mooie samenwerking tussen Rijnstad, Siza en RIBW.

 

De Wiltstraat 6
6821 CE Arnhem
Tel.: (026) 44 50 764
E-mail: info@denieuwehommel.nl
Website: www.denieuwehommel.nl

Flexwerken in de wijk

Als buurtondernemer heten we je van harte welkom om te komen flexwerken met gratis WIFI en heerlijke koffie. De ideale plek om samen te komen of juist even de rust om alleen te werken achter je laptop. Je bent van harte welkom!

Petit café

Op maandag en donderdag heten de dames van Oase iedereen van harte welkom. Elke vrijdag wordt er een lekkere soep gemaakt door Vitale Verbindingen. 

Meer informatie


“ het gebouw is als een dorpsplein..... waar buurtontmoeting, buurtondersteuning en buurtactie samenkomen..... in een open, welkom en fris gebouw waar deelgebruik leidt tot contact, uitwisseling en efficiëntie..... goed eten, lekkere koffie, een stamtafel, ruimte voor bestaande en nieuwe wijkinitiatieven en fijne werkplekken..... daarom komt de wijk er graag!”

 

 

Eettafel naar ontwerp van Kim van Savooyen

De tuin van de Nieuwe Hommel die beheerd wordt door Stadsbeheer.