jongerencentrum Willemeen

Centrum

Willemeen

Willemeen is een stedelijk jongerencentrum en subcultureel podium in Arnhem. Meer dan honderd vrijwilligers zijn betrokken bij het organiseren van activiteiten op het gebied van jeugdcultuur zoals muziek, zeefdruk en multimedia. Met onze activiteiten richten we ons op jongeren van 16 tot 26 jaar.

Willemeen beschikt over een grote zaal met een capaciteit voor 275 bezoekers en een café waar plek is voor 100 bezoekers.

Vier jongerenwerkers staan klaar voor jongeren die de uitdaging zoeken een concert te organiseren, posters te ontwerpen en te drukken, te koken voor bands en leeftijdsgenoten of een keer achter de bar, garderobe of kassa te staan.

De vrijwilligers van Willemeen organiseren niet alleen concerten maar ook filmavonden, kledingruilbeurzen, workshops, politieke debatten en grote en kleine dance-events.

Ben je tussen de 16 en 25 jaar oud en lijkt je het leuk en leerzaam om activiteiten met leeftijdsgenoten te organiseren? Ga dan zo snel mogelijk naar onze website en meld je aan onder het kopje vrijwilliger!

Willemsplein 1
6811 KA Arnhem
Tel.: (026) 44 26 021
E-mail: info@willemeen.nl
Website: www.willemeen.nl

Wekelijkse activiteiten
Maandag tot en met zondag: brede culturele activiteiten voor en met jongeren zoals concerten, filmcafe, zeefdrukken, dance-events, workshops, DJ-en, koken en het uitvoeren van verschillende horeca-taken.

Openingstijden
Zeven dagen in de week open, overdag en 's avonds.