jongerencentrum Symfonie

Het Arnhemse Broek

Symfonie

In Wijkcentrum Symfonie zijn er voor jongeren (10-21 jaar) uit ’t Arnhemse Broek allerlei activiteiten te doen. Samen met jongeren en vrijwilligers uit de wijk worden er onder andere inloopavonden en sportactiviteiten georganiseerd. Soms zijn er ook interessante projecten waar je aan mee kan doen. Op vrijdagavond is er zaalvoetbal. Wij bieden een veilige sfeer waar je kunt ontmoeten, ontspannen, ontwikkelen en terecht kan met allerlei vragen.

Het jongerenwerk van Rijnstad werkt samen met verschillende organisaties die jongeren verder op weg kunnen helpen. Zo komen vragen van jongeren op het juiste adres binnen en worden ze sneller geholpen.  

Ben je nog tussen de 8 en 12 jaar? 
Het Jongerenwerk organiseert samen met het Kinderwerk van Rijnstad ook leuke en leerzame activiteiten. Je kan ook zelf meehelpen organiseren. Daarnaast vinden er ook activiteiten in de wijk plaats, vaak samen georganiseerd met wijkclub Arnhem-Midden.

Valckenierstraat 1
6828 CM Arnhem
Website: www.wijkcentrumsymfonie.nl

Actueel
Ben je nieuwsgierig of wil je ergens meer over weten? Kijk voor het actuele programma van wijkcentrum Symfonie op onze website: www.wijkcentrumsymfonie.nl

Contact
Jongerenwerker:
Benno Jongert
E b.jongert@rijnstad.nl