Hoera, eindelijk 18! Maar dan?

Ontwerp zonder titel (11)

Je bent of wordt 18 jaar. Het leven lacht je toe, de toekomst ligt open… maar met het worden van 18 jaar komen ook verantwoordelijkheden en plichten! Wil je weten welke? De bekendste is het afsluiten van je eigen zorgverzekering. En wat dacht je van zaken als een WA-verzekering, belastingaangifte, inschrijving voor een huurwoning? Maar er is nog veel meer!

Meer weten?

Wil je weten hoe je het een en ander moet regelen? Kom dan donderdag 14 maart om 19.30 uur naar Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) aan de Cuperstraat 9 in Bemmel. Zij doen, samen met Rijnstad en andere lokale organisaties, uit de doeken hoe en wat je moet doen om goed de toekomst in te gaan want de financiële gevolgen kunnen groot zijn als je bepaalde handelingen vergeet. En voor vervelende verrassingen staan, is niet leuk.
Via een spel maak je kennis met wat er allemaal op je afkomt na je 18e op financieel gebied.

Waar? Kantoor SWL, Cuperstraat 9, Bemmel
Wanneer? 14 maart 19.30 uur
Aanmelden? Graag vooraf per mail meldpunt@swlingewaard.nl of via telefoon 088 – 255 25 55

Informatie voor ouders

Wil je als ouder/verzorger weten hoe je je kind kunt helpen en wat er allemaal mogelijk is? Dan organiseert SWL, samen met Rijnstad, een informatieavond voor jou als ouder/verzorger. Kom op 12 maart om 19.30 uur naar de Cuperstraat 9 voor deze voorlichting. Meer informatie is te vinden op www.swlingewaard.nl/activiteiten. Graag vooraf aanmelden via mail: meldpunt@swlingewaard.nl of via telefoon 088 – 255 25 55.