Nieuws

22 mei 2024

Zonder welzijnsorganisaties geen succesvolle energietransitie

Opbouwwerkers zijn onmisbaar om inwoners te motiveren tot gedragsverandering bij verduurzaming en energiebesparing.

Read more
02 mei 2024

Nieuw in Lingewaard: hulp bij complexe juridische problemen

In de gemeente Lingewaard is een sociaal raadsman toegevoegd aan het team Rijnstad Maatschappelijk Werk bij Schulden. Elke inwoner kan gratis hulp krijgen bij complexe juridische problemen.

Read more
23 april 2024

Input aan gemeenteraad Arnhem

Woensdagvond 17 april heeft Rijnstad input gegeven aan de Arnhemse gemeenteraadsleden voor hun perspectiefnota waarin ze hun plannen voor de komende jaren gaan beschrijven.

Read more
10 april 2024

Samen werken aan taal in Arnhem

Eén op de negen mensen in Nederland heeft moeite met lezen en schrijven. Taalhuis Arnhem helpt inwoners met de Nederlandse taal. Die inspanning krijgt nu een extra impuls door het Convenant Vaardig Arnhem, dat op 9 april jl. werd ondertekend door deelnemende partijen.

Read more
08 april 2024

Mooie afsluiter van project Vitesse Hattrick

Afgelopen vrijdag, 5 april, vond de finaleronde van Vitesse Hattrick plaats op Papendal in Arnhem. Het doel van Vitesse Hattrick is om kinderen te stimuleren op het gebied van sportieve en sociale vaardigheden met voetbal als middel.

Read more
07 maart 2024

Week van het Geld met Arnhem als gaststad

Van maandag 11 tot en met vrijdag 15 maart vindt de Week van het Geld plaats met Arnhem als gaststad. Het thema van 2024 is ‘Hoe ben jij je geld de baas?’. Ook Rijnstad is actief tijdens deze week met vele activiteiten die aansluiten bij het thema.

Read more
05 maart 2024

Buurtbalie Presikhaaf van start

Vanaf 5 maart gaat Buurtbalie Presikhaaf van start. Eén centraal punt waar inwoners terecht kunnen met vragen over wonen en leven in de wijk Presikhaaf. De Buurtbalie in MFC Presikhaven is elke dinsdag geopend van 13.00 tot 14.30 uur.

Read more
01 maart 2024

Bezoek wethouder Nermina Kundić

Spel aan Huis bestaat 35 jaar en om dat feestelijk te vieren, bracht wethouder Nermina Kundić een bezoekje aan ons wijkcentrum De Hobbit. De collega's van Spel aan huis hebben hier hun kantoorruimte.

Read more
29 februari 2024

Hoera, eindelijk 18! Maar dan?

Je bent of wordt 18 jaar. Het leven lacht je toe, de toekomst ligt open.... maar met het worden van 18 jaar komen ook verantwoordelijkheden en plichten! Benieuwd welke dat zijn? Kom naar de informatiebijeenkomst!

Read more
29 februari 2024

Rijnstad tekent Convenant Veiligheid in en om School

Dinsdag 27 februari heeft onder andere Rijnstad een handtekening gezet onder het convenant Veiligheid in en om School OBC Huissen om de afspraken om veiligheid en sociaal leerklimaat op school te verbeteren te onderschrijven.

Read more
  • 1
  • 2