Buurtbalie Presikhaaf van start

P1030814_

Op dinsdag 5 maart gaat de Buurtbalie Presikhaaf van start. Dit is één centraal punt in de wijk waar inwoners terecht kunnen met al hun vragen over wonen en leven in de wijk Presikhaaf. De Buurtbalie is gevestigd op de begane grond van het MFC Presikhaven en is elke dinsdag geopend van 13.00 tot 14.30 uur.

De Buurtbalie is opgericht om het voor inwoners zo makkelijk mogelijk te maken vragen te stellen over wonen en leven in de wijk. Zo hoeven ze niet te kiezen bij welke organisatie ze moeten zijn; de organisaties zijn gewoon allemaal aanwezig. Buurtbewoners kunnen vragen stellen over veiligheid, afval, de huurwoning, activiteiten in de wijk, ideeën voor de wijk, energiebesparing, vrijwilligerswerk etc.

Samenwerkingspartners

De Buurtbalie is een initiatief vanuit het opbouwwerk van Rijnstad. Elke dinsdag zijn de volgende samenwerkingspartners aanwezig: Portaal, Vivare, wijkagenten Presikhaaf, Rozet, Energiebank, wijkconciërges Presikhaaf, kinderwerk Rijnstad en Wijkteam Presikhaaf. Daarnaast sluiten (1x per maand of meer) ook Vrijwilligerscentrale Arnhem, Volkshuisvesting, Vitanos en Team Leefomgeving Presikhaaf.

Praktische informatie

MFC Presikhaaf is te vinden aan de Laan van Presikhaaf 7. De Buurtbalie is elke dinsdag open tussen 13.00 en 14.30 uur. Een afspraak maken is niet nodig. Er zijn geen kosten aan verbonden.