MALBURGEN_soepactie_jongeren_170221_012

Stage aanvraag

Wil je graag stage lopen bij Rijnstad en volg je een relevante opleiding als SCW, CMS, SPH, MWD of Zorg-Welzijn? Je kunt contact opnemen via het onderstaande formulier. Formuleer je stagevraag en wij brengen je in contact met een medewerker met een mogelijke stageplek.

Stage Aanvraag

Stage aanvraag

Gegevens

Naam
Max. bestandsgrootte: 8 MB.

Stage

Stagevacature Thuisadministratie

‘Een ideale 2-e jaarsstage!’ zeggen veel oud stagiaires over stage bij de Thuisadministratie. Je legt huisbezoeken af bij diverse doelgroepen in Arnhem die (digitale) administratieve ondersteuning nodig hebben. Je organiseert de huisbezoeken, gaat (motiverend) in gesprek met inwoners, doet aan registratie en onderhoudt contact met verwijzers. Elke donderdagochtend is er gelegenheid om met je mede-stagiaires en stagebegeleider situaties door te spreken en elkaar tips en trucs te geven. De stagebegeleider is de hele woensdag en donderdag beschikbaar ter ondersteuning.

Jouw profiel
Volg je een hbo-opleiding MWD aan de HAN en zoek je een 2e-jaars stageplek voor het schooljaar 2022-2023. De stagedag is op woensdag en donderdag.

Over Thuisadministratie
De Thuisadministratie is gericht op inwoners die moeite hebben met het overzichtelijk houden van de persoonlijke administratie. De administratie wordt, onder begeleiding van een vrijwilliger of stagiair(e) van de HAN, gesorteerd en overzichtelijk bewaard in een ordner. Ook het ordenen van de digitale administratie wordt samen met de inwoner opgepakt. De nadruk ligt op het zelfredzaam maken van de inwoner, maar ook het begeleiden van de moeilijk leerbare inwoner bij het omgaan met de administratie wordt uitgevoerd. Doel hierbij is de inwoner zo zelfredzaam mogelijk te maken, zodat het bijhouden van de administratie daarna zelfstandig of met behulp van het netwerk kan worden voortgezet. De hulp kan thuis of digitaal, maar ook op kantoor plaatsvinden.

Heb je interesse in onze stageplaats?
Mail je motivatie en CV naar Inez Verstegen, thuisadministratie@rijnstad.nl onder vermelding van stage TAR en je stagejaar.  Zodra we je brief ontvangen hebben, krijg je hierover bericht. De selectie vindt van mei tot september 2022 plaats.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Liever bellen?