Wijkcentrum Symfonie

Arnhemse Broek
Valckenierstraat 1
6828 RM Arnhem

Jongerenwerk en Hulpverlening

In Wijkcentrum Symfonie zijn er voor jongeren (10-21 jaar) uit ’t Arnhemse Broek allerlei activiteiten te doen. Samen met jongeren en vrijwilligers uit de wijk worden er onder andere inloopavonden en sportactiviteiten georganiseerd. Soms zijn er ook interessante projecten waar je aan mee kan doen. Op vrijdagavond is er zaalvoetbal. Wij bieden een veilige sfeer waar je kunt ontmoeten, ontspannen, ontwikkelen en terecht kan met allerlei vragen.

Het jongerenwerk van Rijnstad werkt samen met verschillende organisaties die jongeren verder op weg kunnen helpen. Zo komen vragen van jongeren op het juiste adres binnen en worden ze sneller geholpen.

Ben je nog tussen de 8 en 12 jaar? 
Het Jongerenwerk organiseert samen met het Kinderwerk van Rijnstad ook leuke en leerzame activiteiten. Je kan ook zelf meehelpen organiseren. Daarnaast vinden er ook activiteiten in de wijk plaats, vaak samen georganiseerd met wijkclub Arnhem-Midden.

Speelmorgen

Maandag 09.15 – 11.15 uur

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Almedina Music of Sanna van Noort, 06 – 45 05 50 60 of speelmorgen@rijnstad.nl. Telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

Sociaal Raadslieden

Afspraken maken met de Sociaal Raadslieden?

  • Inloopspreekuur. Hier kan je tijdens de openingstijden van het inloopspreekuur binnenlopen (zonder afspraak). De locaties en tijden zijn te vinden op de website van Goed Geregeld Arnhem (GGA).
  • Online een afspraak maken op de website van GGA.
  • Telefonisch. Je kan hier telefonisch een vraag stellen. Telefoonnummers zijn te vinden op de website van GGA.