Vrijwilligerscentrale Arnhem bestaat in december 50 jaar. Dat is 50 jaar verbinden, versterken en verrijken.
Lees in het online magazine 10 prachtige verhalen van vrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren die zich met hart en ziel inzetten!

Sluiten

We gaan weer open

Op 5 juni zijn versoepelingen ingegaan in van de Corona maatregelen, die het ook voor ons weer mogelijk maken om de deuren te openen. Daar zijn wij erg blij mee!

Voor onze dienstverlening van de Sociaal Raadslieden betekent dit het volgende:

  • Vanaf 7 juni is het weer mogelijk een afspraak te maken bij onze locatie aan de Brabantweg.
    Daarnaast bieden we afspraken aan op de Dovenetellaan, wijkcentrum de Symfonie en MFC de Wetering.
  • Vanaf 1 juli is het weer mogelijk voor inwoners en netwerkpartners om zelf afspraken bij ons in te plannen via de website van Goed Geregeld 
    We zullen dan ook ruimer bereikbaar zijn op bovengenoemde locaties.
  • Natuurlijk zijn we, net als anders, altijd voor netwerkpartners bereikbaar om een cliëntsituatie te bespreken en samen te kijken wat en hoe wij daarin kunnen bijdragen.
  • De telefonische spreekuren blijven verruimd bereikbaar: op werkdagen van 9.00-11.00 uur en van 13.00-15.00 uur via telefoonnummer 0263127999.
  • We zijn op werkdagen ook altijd bereikbaar via Hulponline: www.ggarnhem.nl/hulpnodig

Wijklocaties, jongerencentra en activiteiten

Veel activiteiten zijn weer van start, maar in aangepaste vorm. Zo is het verplicht je van tevoren aan te melden voor een activiteit of afspraak, dit kan online of aan de deur via een registratie QR-code en zijn we met minder mensen samen in een ruimte. De ‘vaste corona-maatregelen’, zoals het houden van 1,5 meter afstand blijven uiteraard gelden. Wil je meer weten over wat de maatregelen betekenen voor een activiteit? We staan je graag te woord. Neem contact op via info@rijnstad.nl of bel naar 026 312 77 00.

Terug naar de homepage