Nieuw cursusseizoen Rijnstad van start

Nieuw cursusseizoen Rijnstad van start 15 augustus 2018 - NIEUWS - Een gratis cursus volgen? Dat kan bij Rijnstad. Dit najaar gaan we van start met de Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen' en de cursussen 'Toekomst zonder geweld' en 'Beter opkomen voor jezelf'. Ook is er een training speciaal voor jongeren: 'Geld kun je leren'. Kijk voor alle cursussen, startdata en locaties op www.rijnstad.nl/cursussen

Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'

Wilt u meer grip op uw inkomsten en uitgaven? Weet u niet hoe u het overzicht op uw financiën kunt bewaren? Dan is de budgetcursus 'Uitkomen met inkomen' misschien wel iets voor u. Voor alle inwoners van Arnhem. 
Meer informatie over cursus en startdata 2018   

Cursus 'Toekomst zonder geweld'
Heeft u weleens ruzies die uit de hand lopen? Wilt u nee leren zeggen tegen huiselijk geweld en begrijpen hoe geweld in een relatie ontstaat? Tijdens deze cursus krijgt u informatie over de gevolgen van huiselijk geweld en hoe u in deze situatie weer sterker kunt worden. Voor vrouwen uit Arnhem e.o., die te maken hebben (gehad) met de gevolgen van huiselijk geweld. 
Meer informatie over cursus en startdata 2018    

Cursus 'Beter opkomen voor jezelf'
Zou u graag assertiever willen worden? Wilt u grenzen leren stellen en nee durven zeggen? Deze praktische cursus is gericht op het versterken van uw eigen kracht en zelfvertrouwen. U leert hoe u voor uzelf kunt opkomen waarbij u de ander in zijn of haar waarde laat. Voor alle inwoners van de gemeente Rheden en Lingewaard.
Meer informatie over cursus en startdata 2018

Training 'Geld kun je leren'
Wil je meer grip op jouw inkomsten en uitgaven? Weet je niet hoe je het overzicht op jouw financiën kunt bewaren? Dan is de cursus ‘Geld kun je leren’ iets voor jou. In deze praktische cursus leren jongeren niet wat zij moeten doen maar wat zij kunnen doen. Dit maakt de cursus laagdrempelig en ook makkelijker om advies te vragen.
Meer informatie over de training

Cursus 'Kinderen van gescheiden ouders' 
'Kinderen van gescheiden ouders' is een preventieve cursus voor kinderen van 8 tot 12 jaar en hun ouders, rondom de periode van echtscheiding. Kinderen en ouders krijgen informatie en leren vaardigheden aan die zij nodig hebben in de situatie die door de scheiding is ontstaan.
Meer informatie over de cursus

 

Meer nieuws