Training 'Geld kun je leren'

"De oplossing voor mijn schulden was eigenlijk heel makkelijk te vinden, maar ik had hiervoor net het juiste duwtje in de rug nodig. Deze heb ik dankzij dit project gehad en hierdoor zie ik nu de toekomst weer positief in."

Wil je meer grip op jouw inkomsten en uitgaven? Weet je niet hoe je het overzicht op jouw financiën kunt bewaren? Dan is de training ‘Geld kun je leren’ iets voor jou. In deze praktische cursus leer je niet wat je moet doen, maar juist wat je KAN doen. Dit maakt de cursus laagdrempelig en het maakt het ook makkelijker om advies te vragen. Doel van de training is om grip te krijgen op je financiën.

Lees ook het interview over jongeren met schulden:
Bang voor de deurwaarders [pdf] 

bron: De Gelderlander 22 februari 2017


Voor wie
Alle Arnhemse jongeren van 18 t/m 27 jaar die schulden hebben of moeite hebben met rondkomen of met het beheren van hun financiën en/of administratie.

Door wie
De training wordt gegeven door een medewerker Schuldhulpverlening van Rijnstad in samenwerking met een ervaringsdeskundige en/of vrijwilliger.

Wanneer
De training bestaat uit 4 opeenvolgende bijeenkomsten en start op woensdag 28 november a.s. van 19:00 – 21:00 uur in jongerencentrum Fresh, Dovenetellaan 24a, 6841 EH Arnhem

 

 

Kosten
De training is gratis, het materiaal wordt verzorgd door Rijnstad. 

Wil je meer weten over de training, of wat we voor je kunnen betekenen?
Bel met Paola Woelders via telefoon:
06 - 22 27 56 12 of mail naar jongerentraining@rijnstad.nl

Aanmelden voor de training
Je kunt je opgeven voor de training door te bellen, whatsappen of sms'en naar:
06 - 22 27 56 12. Mailen kan ook: jongerentraining@rijnstad.nl

Bij aanmelding graag jouw naam, adres, telefoonnummer en emailadres doorgeven.

Mede mogelijk gemaakt door: