Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'

Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'

 

 

 

 

 

 

 

Wil je meer grip krijgen op uw inkomsten en uitgaven? Weet je niet hoe je het overzicht op jouw financiën kunt bewaren? Dan is de cursus 'Uitkomen met inkomen' misschien wel iets voor jou. Deze praktische cursus bestaat onder andere uit het leren maken van een maand- en jaaroverzicht, het (leren) bijhouden van een kasboekje en een systeem van betalingen. Ook krijg je inzicht in jouw eigen uitgeef-gedrag. 

Cursusdata en locaties

Nieuwe cursusdata voor 2020 volgen in januari 2020. Voor vragen kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar budgetcursus@rijnstad.nl.


De budgetcursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur.


Voor wie?
De cursus is bedoeld voor alle inwoners van Arnhem of Rheden die weer grip willen krijgen of houden op hun inkomsten en uitgaven. Deze cursus is nadrukkelijk ook bedoeld voor mensen die (nog) geen financiële problemen hebben, maar juist willen voorkomen dat ze die krijgen.

Kosten
Deze cursus is gratis.

Aanmelden
Voor Arnhem: bij Edina Hadzikadunic, tel. 06-46889658 of per e-mail aan budgetcursus@rijnstad.nl o.v.v. naam cursus, startdatum en locatie, naam cursist, adres, telefoonnummer en emailadres.

Voor Rheden: bij Desiree Bolder via tel. 06-46 13 67 22 of mail d.bolder@rijnstad.nl of Christina den Boer via tel. 06-55 19 25 10 of e-mail c.dBoer@rijnstad.nl. Een aanmelding graag onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

 

Meer informatie

 

De Arnhemse Koerier interviewde Marijke de Jong (Schuldhulpverlener Rijnstad) op 28 september 2016 over de Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'. Hieronder kunt u dit artikel als jpg-bestand downloaden:

Is de gratis Budgetcheck iets voor u?