Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'

Wil je meer grip krijgen op jouw inkomsten en uitgaven? Weet je niet hoe je het overzicht op jouw financiën kunt bewaren? Dan is de cursus 'Uitkomen met inkomen' misschien wel iets voor jou. Deze praktische cursus bestaat onder andere uit het leren maken van een maand- en jaaroverzicht, het (leren) bijhouden van een kasboekje en een systeem van betalingen. Ook krijg je inzicht in jouw eigen uitgeef-gedrag.

 

Gemeente Rheden

 

 

Gemeente Arnhem

De cursus wordt dit seizoen niet in Arnhem gegeven. 

Voor vragen kun je contact opnemen met Macha van de Ven, door een e-mail te sturen naar budgetcursus@rijnstad.nl.

 


Voor wie?
De cursus is bedoeld voor alle inwoners van de gemeente Arnhem of gemeente Rheden die weer grip willen krijgen of houden op hun inkomsten en uitgaven. Deze cursus is nadrukkelijk ook bedoeld voor mensen die (nog) geen financiële problemen hebben, maar juist willen voorkomen dat ze die krijgen.

Kosten
Deze cursus is gratis.

Aanmelden
Voor gemeente Arnhem: bij Edina Hadzikadunic, tel. 06-46889658 of per e-mail aan budgetcursus@rijnstad.nl o.v.v. naam cursus, startdatum en locatie, naam cursist, adres, telefoonnummer en emailadres.

Voor gemeente Rheden: bij Desiree Bolder via tel. 06-46 13 67 22 of mail d.bolder@rijnstad.nl of Marjan Helmink via tel. 06-31 93 19 60 of e-mail m.helmink@rijnstad.nl. Een aanmelding graag onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.

 

Is de gratis Budgetcheck iets voor u?