Advies & Ondersteuning

Advies & Ondersteuning Rijnstad kan jou advies en ondersteuning bieden wanneer je problemen hebt maar ook als je een idee hebt voor jouw wijk of stad. Onze medewerkers helpen je op weg om het uiteindelijk zelf te doen.

Op welke gebieden kunnen wij jou helpen?

Meldpunt kinderopvangtoeslagaffaire
Voor sommige is er in het verleden onrechtmatig de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst stopgezet. Dit kan grote gevolgen hebben gehad op jouw financiële situatie. Denk je een van de gedupeerde te zijn en kom je uit Arnhem?
Meer informatie

Financiën & Formulieren
Zoek je hulp bij het op orde brengen van jouw administratie? Wil je weten welke regelingen en voorzieningen voor jou gelden?
Meer informatie

Sociaal Raadslieden
Heb je vragen over toeslagen, uitkeringen of voorzieningen, dreigt er beslag gelegd te worden of ligt er beslag? Vragen over consumentenzaken?
Meer informatie

Persoonlijke problemen
Zit je niet lekker in je vel, heb je problemen in jouw relatie of gaat het opvoeden van jouw kind moeizaam? Krijg je dit zelf niet opgelost en heb je weinig steun in jouw directe omgeving. Dan is het fijn om te praten met een Maatschappelijk werker.
Meer informatie

Wijk & Wonen
Je woont samen met anderen in een wijk. Meestal gaat dat goed maar soms kan het zijn dat je overlast ervaart of dat er problemen zijn met jouw buren. Het kan ook zijn dat je een goed idee hebt om het leven in jouw wijk te verbeteren. Wij kunnen je verder helpen.
Meer informatie


Heb je een vraag over een ander thema?
Bezoek één van onze spreekuren of stel jouw vraag via HulpOnline.