Vacatures & Stage

Vacatures & Stage Ben jij een gedreven professional? En sta je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan kunnen wij je een loopbaan bieden waarin we talent en ambitie herkennen, stimuleren en belonen. Je gaat werken in een organisatie met betrokken collega's waar voldoende ruimte is voor vernieuwing en jouw persoonlijke groei als professional.

 

 

Vacatures Rijnstad

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de Formulierenbrigade (32 uur per week). Reageren kan t/m 28 juni a.s.

In verband met de nieuwe inrichting van onze organisatie zoeken wij een ervaren Manager Uitvoering (36 uur per week). Reageren is mogelijk t/m 9 juli a.s.

Open sollicitaties

Rijnstad neemt op dit moment geen open sollicitaties in behandeling. Solliciteren is alleen zinvol als het gaat om de vacatures die op de website staan.

Vrijwilligers

Er zijn diverse mogelijkheden voor vrijwilligers bij Rijnstad.

Stages bij Rijnstad

Rijnstad heeft oog voor haar toekomstige werknemers. We hebben interessante stageplaatsen voor studenten van het mbo en het hbo. Voel je je betrokken bij het werk en de doelgroepen van Rijnstad? Informeer dan naar de mogelijkheden. Naast snuffelstages en jaarstages zijn er ook mogelijkheden voor (onderzoeks-)projecten.

Algemeen


Meer informatie

Meer informatie over Rijnstad vindt u via onderstaande links: