Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'

Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u meer grip krijgen op uw inkomsten en uitgaven? Weet u niet hoe u het overzicht op uw financiën kunt bewaren? Dan is de cursus 'Uitkomen met inkomen' misschien wel iets voor u. Deze praktische cursus bestaat onder andere uit het leren maken van een maand- en jaaroverzicht, het (leren) bijhouden van een kasboekje en een systeem van betalingen. Ook krijgt u inzicht in uw eigen gedrag. De cursus wordt gegeven door een medewerker Schuldhulpverlening van Rijnstad in samenwerking met de vrijwillige budgetcoaches van Rijnstad.

Cursusdata en locaties
De budgetcursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur en wordt aangeboden op de volgende dagen, tijden en locaties:

Woensdagochtend 6, 13, 20 en 27 september 2017 09.30 - 11.30 uur Wijkcentrum De Hobbit 
Maandagavond 2, 9, 16 en 23 oktober 2017 19.00 - 21.00 uur Wijkcentrum de Symfonie
Woensdagochtend 8, 15, 22 en 29 novemrber 2017 09.30 - 11.30 uur Jongerencentrum De Madser

 

 


Voor wie?
De cursus is bedoeld voor alle inwoners van Arnhem die weer grip willen krijgen of houden op hun inkomsten en uitgaven. Deze cursus is nadrukkelijk ook bedoeld voor mensen die (nog) geen financiële problemen hebben, maar juist willen voorkomen dat ze die krijgen.

Kosten
Deze cursus is gratis.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Marijke de Jong, tel. 06-15839266 of per e-mail aan m.dejong@rijnstad.nl o.v.v. naam cursus, startdatum en locatie, naam cursist, adres, telefoonnummer en emailadres.

Meer informatie

 

De Arnhemse Koerier interviewde Marijke de Jong (Schuldhulpverlener Rijnstad) op 28 september 2016 over de Budgetcursus 'Uitkomen met inkomen'. Hieronder kunt u dit artikel als jpg-bestand downloaden:

Is de gratis Budgetcheck iets voor u?